הטרור הפלסטיני

תיעוד דרמטי מחיסול המחבל בפיגוע בגן יבנה

תמונה – טלגרם באזזנט

פיגוע דקירה באזור המסחרי פנדלי בגן יבנה: מחבל עם היתר עבודה בישראל, הגיע למקום דקר 3 אזרחים ופצע אותם באורח בינוני – קשה, באמצעות 2 סכינים בהם היה חמוש.

לאחר תחקור של זירת הפיגוע, עולה שהמחבל תושב יו"ש ללא אישורי שהייה, הגיע למרכז המסחרי כשהוא חמוש ב 2 סכינים, והחל במסע דקירות בקומה השניה, כאשר הוא דוקר צעיר שיצא ממכון הכושר, לאחר מכן נכנס לתוך מכון הכושר, שם מצליח לדקור צעיר נוסף, ולאחר מכן מצליח לדקור צעיר שלישי בקומת הכניסה.

צוות שיטור עירוני המורכב משוטר ופקח, שקיבלו את קריאת המצוקה, הגיעו למתחם תוך פחות מדקה והחלו לבצע סריקות, במהלכן הבחינו במחבל שרץ לעברם וניסה לפגע בהם, הפקח הצליח להדוף את המחבל בשעה שהשוטר שולף את נשקו ומבצע ירי לעבר המחבל עד לנטרולו.

כאמור, כתוצאה מהפיגוע פונו לבתי החולים 3 בני אדם במצב קשה.

תיעוד דרמטי: מגישה בכירה מחטטת במגירות במשרד רה"מ

דלף לרשת

תיעוד מרגש: החטופים מספרים לטראמפ על הזוועות בשבי

"אזהרה אחרונה לחמאס"

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
1 תגובה
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד קשה מהפיגוע בחיפה: מחבל דוקר באכזריות ומחוסל

קשה לצפייה

טרור פסיכולוגי

באכזריות: מחבלי חמאס הביאו חטופים לצפות בטקס

תיעוד: עמית סגל נחסם בכניסה לערוץ 12

סתימת פיות

צפו עד הסוף: מבוקש בכיר נתפס מתחת למיטה

מלחמה בטרור

המאמן מיבנה: "מה שקרה לי יכול לקרות לכולם"

צפו בתגובה