צפו בוידאו

תיעוד: אחותו של הנייה נעצרה בהפתעה

תמונה – דוברות המשטרה

כוחות הביטחון פשטו הבוקר על בית אחותו של ראש ארגון הטרור חמאס הנייה המתגוררת ביישוב תל שבע, בחשד לקיום קשר עם פעילי חמאס והזדהות עם ארגון הטרור תוך ביצוע הסתה ותמיכה למעשה טרור בישראל.

בחיפוש שבוצע בביתה של החשודה, נתפסו מאות אלפי שקלים מוסלקים במקומות שונים בבית, ק"ג מטיל זהב, בנוסף לאמצעי מדיה, מכשירי טלפון ומסמכים אחרים שנאספו לצרכי חקירה.

זהב ומאות אלפי שקלים במזומן (צילום דוברות המשטרה)

מפקד המחוז ציין כי כוחות המחוז הדרומי נמצאים בכל מקום ובכל זמן שיידרש על מנת לטפל באלו המסיתים לאלימות ומעשי טרור ואלו המזדהים ותומכים בארגוני הטרור ובמחבלים בזמן מלחמה ובשגרה ולמצות עימם את הדין.

עוד הוסיף ניצב כהן כי המחוז הדרומי ישקיע את כל המשאבים העומדים לרשותו וישתמש בכל האמצעים והיחידות השונות על מנת ליצור הרתעה ובמקביל לפעול לסיכול אירועי פח"ע, במטרה להבטיח את שלומם וביטחונם של אזרחי ישראל.

צפו בפשיטה המשטרתית

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
8 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה