אזהרת צפייה

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

תמונה – רשתות חברתיות

זעזוע עמוק בארה"ב וישראל בעקבות רצח המשפיען צ'ארלי קירק, אוהד ישראל מושבע שנורה על ידי גבר מבוגר במהלך אירוע באוניברסיטה יוטה בארה"ב.

הנשיא טראמפ ספד לו:״צ'רלי קירק הגדול, ואפילו האגדי, מת. איש לא הבין או ניחן בלב הנוער בארצות הברית של אמריקה יותר מצ'רלי. הוא היה אהוב והעריץ על ידי כולם, במיוחד על ידי, ועכשיו הוא כבר לא איתנו. מלאניה ותנחומיי יוצאים לאשתו היפה אריקה ולמשפחתו. צ'רלי, אנחנו אוהבים אותך!״

ראש הממשלה בנימין נתניהו: צ'רלי קירק נרצח בשל דיבור אמת והגנת חירות. ידיד לב ארי של ישראל, הוא נלחם בשקרים ועמד איתן למען הציוויליזציה היהודית-נוצרית. דיברתי איתו רק לפני שבועיים והזמנתי אותו לישראל. למרבה הצער, ביקור זה לא יתקיים. איבדנו אדם מדהים. גאוותו הבלתי מוגבלת באמריקה ואמונתו האמיצה בחופש הביטוי ישאירו חותם מתמשך. נוח על משכבך בשלום, צ'רלי קירק.

העיתונאי אריאל כהנא כתב: קירק נמנה על התומכים הגדולים של ישראל בדור הצעיר של המפלגה הרפובליקנית. הוא התפרסם בין היתר בסדרה ארוכה של שיחות פומביות עם סטודנטים, כמו זו שערך היום, בה הציג את משנתו השמרנית ובכלל זה התמיכה במדינת ישראל. בנוסף, הוא פעל נמרצות בכל רחבי ארה״ב באופן מסיבי מאוד לתמיכה בדונלד טראמפ. היו אפילו הערכות שיש לו שאיפות פוליטיות.

אזהרת צפייה

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
2 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

מסכימים? שתפו

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה

טרגדיה: השחקן אלון אבוטבול התמוטט על חוף הים

יהי זכרו ברוך