סם מסוכן

תיעוד: 5 קילו נייס גאיי במשלוח נעליים לעזה

תמונה – דוברות המשטרה
אמש במהלך בידוק בטחוני של סחורות במעבר כרם שלום, אותרה בתוך משאית ישראלית, שביקשה לעבור לכיוון עזה, כמויות של סם פיצוציות שהוסלק בתוך משלוח נעליים. תושב רהט בן 39 נעצר ויובא היום בפני בית המשפט להמשך מעצרו.

בפעולה משולבת של בודקי רשות המעברים של משרד הביטחון במעבר כרם שלום, יחד עם בודקי המכס וחוקרי יחידת הסמים מכס מעברים ברשות המיסים, סוכלה הברחה גדולה של חומר החשוד כסם פיצוציות, שהוסתר בתוך משלוח תמים של נעלי ספורט.

‏מאות שקיות של חומר החשוד כסם, במשקל של יותר מ-5 ק"ג, וכן פילטרים וניירות גלגול, התגלו מוסלקים בתוך נעלי ספורט ממותגות, מדגמים בינלאומיים, מוכרים ופופולריים, שיועדו לתושבי עזה. המשאית והסחורה נתפסו. הנהג הועבר להמשך חקירת משטרת ישראל.

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו