לא רוצים משטרה

הרשימה המשותפת תחרים את השבעת הכנסת

תמונה – לשכת ח"כ אחמד טיבי
במחאה על מקרי הרצח והחיסולים במגזר הערבי, הודיעו היום חברי הרשימה המשותפת כי יחרימו את טקס השבעת הכנסת האמור להתקיים מחר (חמישי) - מחר שביתה כללית בכל המגזר הערבי - מבזק

יו"ר הרשימה המשותפת איימן עודה כתב: "עשרות האנשים שנרצחו מתחילת השנה הם לא רק קורבנות של הפשיעה האלימה, הם גם קורבנותיה של אדישות הממשלה ורשויות האכיפה. לא יתכן שנמשיך לקבור את ילדינו בזמן ששאר חברי הכנסת יצטלמו בחגיגיות במליאה. אנחנו נצטרף לציבור שלנו במחאות ברחבי הארץ."

ח"כ אחמד טיבי צייץ בטוויטר: "מחר 13 חברי הכנסת של הרשימה המדותפת (טעות במקור) לא ישתתפו בישיבת הכנסת הטקסית להשבעה כחלק מהשביתה הכללית עליה הכריזה ועדת המעקב כמחאה על גל הרציחות ביישובים הערביים ואוזלת יד המשטרה.מערב פרוע ונשק משתולל."

בשבוע שעבר הפגינו מאות מתושבי אום אל פחם וחסמו כבישים באזור אום אל-פחם בדרישה לסגור את תחנת המשטרה בעיר, זאת על רקע גל הרציחות האחרון במגזר הערבי.

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים