מסר לנתניהו?

צפו: הפרשן אברמוביץ' בעצה לחשודים

בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים
פרשן חדשות 12 אמנון אברמוביץ' התייחס לקרב המילולי בתקשורת של נתניהו ומקורביו נגד הפרקליטות והמשטרה, והציע עצה לחשודים התוקפים את המשטרה הפרקליטות והתקשורת - אם אינם רוצים לסיים בכלא" - צפו

נתניהו שומע? פרשן חדשות 12 אמנון אברמוביץ' התייחס בפאנל הפרשנים באולפן שישי, על המתקפה של ראש הממשלה נתניהו נגד האכיפה הבררנית של גורמי האכיפה נגדו: "תלמד מההיסטוריה, כשאתה רואה נאשם שתוקף את התקשורת, הפרקליטות, המשטרה ואת העדים נגדו, בעיקר את עדי המדינה, זה תמיד נגמר שהנאשם בכלא"

עוד אמר אברומוביץ': "שלמה בניזרי תקף את עד המדינה המשטרה והפרקליטות וגמר עם ארבע שנים בכלא. שים לב, אפרופו אריה דרעי, הוא גם חכם וגם מאוד מנוסה. יש חקירה נוספת נגדו והוא לא מצייץ, לא מדבר מילה בגנות התקשורת, המשטרה, והפרקליטות. הוא למד משהו. אני מייעץ לנאשמים אחרים ללמוד את הסוגיה הזו", אמר אברומוביץ'.

הקטע הרלוונטי מ 24:00 דקות

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה