חופש השיסוי

איימן עודה: "צריך לדבר עם טראמפ בשפתו"

תמונה – הרשימה המשותפת
יו"ר הרשימה המשותפת איימן עודה פרסם בחשבון הטוויטר שלו פנייה אישית ובאנגלית לנשיא ארה"ב טראמפ בו הוא מכנה ביבי משוחת ואת טראמפ רמאי. "ביבי המושחת לא רוצה שלום"

לא רק אבו מאזן מאיים ומקלל: יו"ר הרשימה המשותפת, איימן עודה פרסם ציוץ בטוויטר בפנייה אישית ובאנגלית לנשיא ארה"ב: "צריך לדבר עם טראמפ בשפתו. עסקה גרועה. גרועה מאוד. אין שלום עם סיפוח. ביבי המשוחת לא רוצה שלום. טראמפ הרמאי לא רוצה שלום. הם רק רוצים חסינות"

הציוץ המקורי בנאגלית: Bad deal. "VERY BAD. No peace with annexation. CORRUPT BIBI doesn’t want peace. CHEATING TRUMP doesn’t want peace. They only care about HASINUT!!!! Sad.

הערב דווח כי היועמ"ש מנדלבליט המליץ לוועדת הבחירות כי אין מניעה לפסול את ח"כ יבה יזבק מבל"ד ששיתפה פוסט בפייסבוק המהלל את הרוצח סמיר קונטאר.

ניצחון לעמית סגל: "הצעתי לו להתנצל, והוא דחה בשחצנות את ההצעה"

ישלם ובגדול

קובי גדעון לעמ בנט

באמצע אימון: נפתלי בנט פונה לבית חולים

דיווח

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

רביב דרוקר קופל: תחקיר 'המקור' לא ישודר

הלחץ עבד

לא שותקת

מזעזע: מאמן כושר מתל אביב נעצר בחשד לאונס

תיעוד מירושלים: שוטר מעיף את יאיר גולן לכביש

מה דעתכם?

תיעוד דרמטי: מגישה בכירה מחטטת במגירות במשרד רה"מ

דלף לרשת

תיעוד מרגש: החטופים מספרים לטראמפ על הזוועות בשבי

"אזהרה אחרונה לחמאס"