תגובה ראשונה

לפיד: "לא תהיה העברה של ואדי ערה לפלסטינים"

תמונה – סלפי יאיר לפיד
לאחר כיומיים: ח"כ יאיר לפיד מבכירי מפלגת 'כחול לבן' מתייחס לראשונה על עסקת המאה שפרסם ממשלת טראמפ: "לא תהיה העברה של ואדי ערה לידי הפלסטינים כמו שלא תהיה העברה של רמת גן לפלסטינים, הם אזרחים ישראלים" / צפו

ח"כ יאיר לפיד מגיב לראשונה לאחר יומיים של שתיקה, על עסקת המאה שפרסם ממשלת טראמפ. בראיון אישי ב'מכון למחקר לביטחון לאומי אמר לפיד: "יש חלקים בה שאני פחות אוהב יותר אוהב שצריך לקיים על זה דיון, יש חלקים בה שמוגדרים כהצעה מאוד מעורפלת ולא תוכנית מעשית. נתן דוגמא ליברמן את העניין של סיפוח ואדי ערה. "לא תהיה העברה של ואדי ערה לידי הפלסטינים כמו שלא תהיה העברה של רמת גן לפלסטינים, הם אזרחים ישראלים", אמר לפיד.

כזכור, יו"ר ישראל ביתנו אביגדור הגיב בפרגון לעצמו לאחר פרסום עסקת המאה של נשיא ארה"ב טראמפ: "אני מברך את הנשיא טראמפ שכחלק מתוכנית השלום שלו, אימץ את התוכנית שלי לחילופי שטחים ואוכלוסיות שפרסמתי בשנת 2004. עמידה על עקרונות והצגת משנה סדורה תמיד מוכיחות את עצמן."

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה