כל הכבוד לצה"ל

דיווח: נעצר המחבל שדרס את לוחמי גולני

תמונה – המחבל
שעות לאחר הפיגוע: לוחמי הימ"מ ויחידות מיוחדות נוספות, עצרו לפני זמן קצר את המחבל בן 24, תושב א-טור, שביצע את פיגוע הדריסה היום לפנות בוקר בירושלים. זמן קצר לפני הפיגוע כתב בחשבון הפייסבוק שלו: "מצאתי את התשובות שלי"

לאחר מאמץ מבצעי ומודיעיני נרחב של צה״ל בשיתוף השב"כ, לוחמי הימ"מ של משטרת ישראל ויחידות מיוחדות נוספות, עצרו הכוחות לפני זמן קצר את המחבל שביצע את פיגוע הדריסה היום לפנות בוקר בירושלים. המחבל הועבר לחקירת כוחות הביטחון.

מצה"ל נמסר: "כוחות הביטחון ימשיכו לפעול לשמירה על הביטחון במרחב ויפעלו לסיכול ניסיונות פיגוע וללכידת מחבלים."

ראש הממשלה נתניהו בסיור ביטחוני: "סיירתי במחסום המנהרות. אני רוצה לחזק את חיילי צה"ל, לוחמי מג"ב והשוטרים, שפועלים למען ביטחוננו 24/7.

תפסנו את המחבל. ביקרתי גם את החיילים הפצועים שלנו. אני מאחל להם ולכל הפצועים החלמה מלאה.

אני רוצה להגיד משהו גם לאבו מאזן: זה לא יעזור לך – לא הדקירות, לא הדריסות, לא הצליפות ולא ההסתות.

אנחנו נעשה כל מה שצריך כדי להגן על ביטחוננו, לקבוע את גבולותינו, להבטיח את עתידנו. נעשה את זה יחד איתך או בלעדיך."

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף