הטרור העזתי

גנץ: "בעוד שבוע נחליף את ממשלת הגמגומים"

בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים
יו"ר 'כחול לבן' ח"כ גנץ תוקף את ראש הממשלה נתניהו בעקבות ירי הרקטות לדרום: "הנייה סוחט את נתניהו והוא משלם לו במזוודות דולרים"

יו"ר 'כחול לבן' ח"כ בני גנץ תוקף את ממשלת נתניהו בעקבות ירי הרקטות הערב על דרום ישראל: "ממשלת ישראל שבויה של החמאס. הנייה סוחט את נתניהו והוא משלם לו במזוודות דולרים. ככה זה במזרח התיכון, מי שלא יוזם-חוטף. נתניהו לא מסוגל לשקם את ההרתעה ולא יביא להסדרה. בעוד שבוע נחליף את ממשלת הגמגומים ונחזיר את הביטחון לתושבי הדרום בכוח ובעוצמה. זה או כחול לבן או צבע אדום"

שר הביטחון לשעבר אביגדור ליברמן גם תקף את נתניהו: "רק השבוע ישראל איפשרה להעביר לחמאס תשלום של עשרות מיליוני דולרים כדמי פרוטקשן. החמאס קיבלו את הכסף, המתינו שהשליח הקטארי יצא מהרצועה ומיד החלו לירות. מדיניות הרפיסות והכניעה לטרור אותה מובילה הממשלה היא פשוט ביזיון ופגיעה אנושה בהרתעה הישראלית."

תיעוד מרגש: החטופים מספרים לטראמפ על הזוועות בשבי

"אזהרה אחרונה לחמאס"

תיעוד קשה מהפיגוע בחיפה: מחבל דוקר באכזריות ומחוסל

קשה לצפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

באכזריות: מחבלי חמאס הביאו חטופים לצפות בטקס

טרור פסיכולוגי

סתימת פיות

תיעוד: עמית סגל נחסם בכניסה לערוץ 12

צפו עד הסוף: מבוקש בכיר נתפס מתחת למיטה

מלחמה בטרור

המאמן מיבנה: "מה שקרה לי יכול לקרות לכולם"

צפו בתגובה

תיעוד קשה: בני הזוג נהרגו בתאונה חודש לפני החתונה

קשה לצפייה