מזעזע

דיווח: חולל קברו של לוחם גולני עמית בן יגאל ז"ל

תמונה – רן כרמי בוזגלו
דובר צה"ל מדווח: חולל קברו של לוחם גולני, עמית בן יגאל ז"ל שנרצח השבוע בפיגוע אבנים בכפר יעבד. הערכה כי מדובר באדם המעורער בנפשו .

מזעזע: בשעות הערב התגלו סימני חפירה על חלקת הקבר של סמל-ראשון עמית בן יגאל ז"ל, בבית העלמין הצבאי בבאר יעקב. המשפחה עודכנה באופן מיידי ואביו הגיע לבית העלמין מלווה בגורמי הצבא. נציגי הרבנות הצבאית הגיעו למקום ווידאו כי כבוד המת לא חולל.

לאור האירוע, הוחלט כי הלילה תתבצע אטימה של הקבר, ועד לסיום התהליך תועמד שמירה של חיילי חטיבת גולני באזור בית העלמין.

מצה"ל נמסר: יש לגנות בתוקף כל פגיעה בכבוד חללי צה"ל. צה"ל ומשטרת ישראל פועלים לחקירת האירוע ובירור הנסיבות.

העיתונאי אור הלר מדווח, כי פקחית של עיריית באר יעקב מצאה הערב פתק על ארון הקבורה של עמית בבית העלמין, ועליו כתוב – ״יש לילד שלך 72 שעות לקום לתחיה״.

תיעוד מהסרטים: כך חוסל מבוקש בכיר בשכם

מלחמה בטרור

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

צפו בוידאו

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

"פחות"

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

זה נגמר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי