חקירה חדשה

נתניהו מתלונן: "שלא במפתיע, צינזרו את כל תגובתנו הערב"

תמונה – ארכיון לע"מ
ראש הממשלה נתניהו מגיב לחקירה החדשה שפתח היועמ"ש מנדלבליט ומ"מ פרקליט המדינה נגד עובדת במעון ראש הממשלה בחשד ששיקרה לחוקרים בעדותה לטובת הגברת שרה נתניהו: "שלא במפתיע, חדשות 12 צינזרו את כל תגובתנו הערב. אין יום שהם לא עסוקים בתעמולה נגד הימין"

עו״ד יוסי כהן הגיב בשמו של ראש הממשלה נתניהו לדיווחים על חקירה חדשה נגד עובדת לשעבר במעון ראש הממשלה בחשד ששיקרה לטובת הזוג נתניהו בחקירתה במשטרה: "בשבוע שעבר חשף ראש הממשלה את החקירות העברייניות שנוהלו במשטרה נגדו בחסות היועץ מנדלבליט. למחרת השמיעו בכירים במשטרה בחדשות 12 איום על ראש הממשלה שהם יתפרו לו תיק נוסף אם ימשיך לבקר אותם. היום הם מימשו את האיום. באופן חריג ביותר התערבה המשטרה בהליך אזרחי, ופתחה בחקירה פלילית בעוד תיק סרק תפור נגד רעיית ראש הממשלה.

עו"ד כהן ממשיך ומאשים: "רק לפני כמה חודשים סירב היועץ מנדלבליט לפתוח בחקירה נגד התובעת ליאת בן-ארי לאחר שהעיתונאי אלי ציפורי פרסם הקלטה שמוכיחה שהיא מסרה תצהיר כוזב לבית הדין. מנדלבליט משעבד את משטרת ישראל לרדיפה אובססיבית ומגמתית של משפחת נתניהו בניסיון להפיל את ראש ממשלת ישראל."

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה