לא שוכחים ילדים ברכב

דיווח: ילד חולץ במצב קשה מרכב נעול

המושב ההפוך ברכב
תמונה – ארכיון ילד ברכב
פעוט בן שנתיים וחצי שהושאר ברכב סגור כשעה וחצי חולץ במצב בינוני ופונה לבית החולים זיו בצפת.

אסונות הקיץ: חובשים ופראמדיקים של מד"א מפנים לבי"ח זיו פעוט בן שנתיים במצב בינוני, עם סימני התייבשות ומכת חום לאחר שנכח ככל הנראה כשעה וחצי ברכב נעול ביישוב במועצה האיזורית משגב.

למיון ילדים במרכז הרפואי זיו הובא לפני שעה קלה פעוט בן שנתיים מהמועצה האזורית משגב, לאחר שנשכח ברכב במשך כשעה וחצי. הוא סובל מהתייבשות ולאחר טיפול של הצוותים הרפואיים במיון ילדים, הוא הועבר במצב קשה למחלקת טיפול נמרץ ילדים – שם הוא מורדם ומונשם.

חובש מד"א דודו אלפסי, סיפר: "ראינו פעוט כבן שנתיים בזרועות בן משפחה, כשהוא מעורפל הכרה וסובל מסימני מכת חום והתייבשות לאחר שהיה כשעה וחצי ברכב סגור. מיד התחלנו להעניק לו טיפול רפואי מתקדם ופינינו אותו לבית החולים במצב בינוני ויציב".

מהמשטרה נמסר: פעוט כבן שנה וחצי שננעל ברכב ואיבד את הכרתו בכפר חוסנייה. הפעוט פונה באורח בינוני לבית חולים "זיו" בצפת.

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

מחפש להתלקחות

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

"פחות"

זה נגמר

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי

ניצחון לעמית סגל: "הצעתי לו להתנצל, והוא דחה בשחצנות את ההצעה"

ישלם ובגדול