פייק חקירה

צפו: למה נסגרה החקירה נגד השר מאיר כהן?

תמונה – פייסבוק מאיר כהן
העיתונאית אילנה דיין חושפת בתוכנית 'עובדה' עדות מוקלטת של קצין בכיר לשעבר במשטרת ישראל, שמאשר כי סגר את החקירה נגד השר מאיר כהן בהוראה שקיבל מגבוה. צפו

האמת נחשפת: רגע לאחר שכמעט הצליח לכבוש את תפקיד יו"ר הכנסת, העיתונאית אילנה דיין חושפת הערב בתוכנית 'עובדה', את מנגנון ההשתקה שהפעיל לכאורה ראש עיריית דימונה לשעבר, ושר הרווחה לשעבר ח"כ מאיר כהן מ'יש עתיד' ומקורביו, נגד עובדי ציבור ותושבים בעיר.

העיתונאי עמית סגל הגיב לשידור התחקיר: "תחקיר עובדה מטיל צל כבד על מאיר כהן. בעיקר העדות המפורטת של ראש לשכתו, אישה מרשימה שמצליבה את סיפור התקיפה המינית. לפיד וכהן חייבים לספק תשובות."

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה