חשש שיא

מעצר מנע: בן 23 איים לפגוע בראש הממשלה

תמונה – ארכיו לע"מ
חשוד בן 23 שאיים לפגוע בראש הממשלה נתניהו ובשרי הממשלה, נעצר לחקירה על ידי יחידת הסייבר של משטרת ישראל. שר הפנים דרעי לשב"כ: "להדק את האבטחה על משפחת נתניהו"

ההסתה נגד משפחת נתניהו: יחידת הסייבר בלהב 433 עצרה אתמול צעיר בן 23 תושב נתניה לאחר ששלח הודעה לשר צחי הנגבי הכוללת איומים לפגוע בו ובכל חברי הכנסת.

במהלך חקירתו הוסיף החשוד ואיים על השר צחי נגבי, חברי הכנסת וראש הממשלה. בתום החקירה הוא נעצר והמשטרה הגישה נגדו כתב אישום בבית משפט השלום בראשון לציון.

הבוקר שלח שר הפנים אריה דרעי מכתב לראש השב"כ נדב ארגנן, בו הוא דורש להדק את האבטחה סביב ראש הממשלה נתניהו ובני משפחתו.

חושש לחיי משפחת נתניהו | השר דרעי פנה לשב"כ

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים