תוצאות ההסתה

איים על רה"מ נתניהו: נעצר חשוד חמוש בסכינים ואקדח צעצוע

תמונה – ארכיון לע"מ
חשוד בשנות ה-30 חמוש בסכינים ואקדח צעצוע, נעצר אמש סמוך למשרד ראש הממשלה בירושלים, בחשד שאיים לפגוע בראש הממשלה ורעייתו שרה.

המשטרה עצרה הבוקר גבר בן 31 סמוך למשרד ראש הממשלה, בחשד שאיים לפגוע בראש הממשלה נתניהו ורעייתו דרה. ברשותו נתפסו סכינים ואקדח צעצוע.

בית המשפט האריך את מעצרו בשבעה ימים.

השר יובל שטייניץ תקף בחריפות את מיצג 'הסעודה האחרונה' שהוצב הבוקר בכיכר רבין בתל אביב: "הפסל שהוצב הבוקר בכיכר רבין אינו אמנות, אלא התרת דמו של ראש הממשלה. חייבים לעצור את האלימות הפושה ברחובות – מימין ומשמאל – לפני שיהיה מאוחר מדי. אני קורא למערכת האכיפה למצוא את הבריונים שהכו אמש מפגינים ואת האחראים לפסל המסית ולמצות איתם את הדין."

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף