תגובה נחרצת

צפו: ברוך בן יגאל משתיק צעקות 'מוות לערבים'

תמונה – עמוד הפייסבוק 'ימניים'
האב השכול ברוך בן יגאל השתיק קומץ מפגינים שקראו 'מוות לערבים' במהלך נאומו של השר איוב קרא בעצרת ענק ברחבת המוזיאון בתל אביב בדרישה להרוס את בית המחבל שרצח את הלוחם עמית בן יגאל ז"ל: "בעצרת הזו לא יקראו מוות לערבים מי שלא מוצא חן בעיניו שילך מכאן חד וחלק". צפו

במהלך נאומו של השר לשעבר איוב קרא בעצרת ענק בתל אביב יחד עם עשרות משפחות שכולות בדרישה מבג"ץ להרוס בתי מחבלים, השר לשעבר זעק 'מוות למחבלים', בתגובה החלו מספר מפגינים בקריאות 'מוות לערבים'. האב השכול ברוך בן יגאל ניגש למיקרופון והשתיק את המפגינים, "חברים יקרים בעצרת הזו לא יקראו מוות לערבים מי שלא מוצא חן בעיניו שילך מכאן חד וחלק", הגיב האב ברוך בן יגאל בנחרצות.

https://twitter.com/ISudri/status/1295078962419425284?s=20

לאחר מכן הסביר ברוך בן יגאל, 99 אחוז התנהגו בכבוד, אתה יודע תמיד יש מישהו שמנסה לעשות שטות ישר עצרנו אותו, כי זו עצרת פרטית."

שר התקשורת יועז הנדל הגיב: "תודה לברוך אביו של עמית ז״ל. איש יקר. מחנך בישראל. הזהות שלנו מבוססת על אהבת הארץ, לא על שנאת ערבים. נלחם וננצח כי אין לנו שום אפשרות אחרת. זה ההבדל כולו בינינו לבין אויבינו."

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה