חשש בריאותי

מכבי ת"א חוששת להידבק בקורונה מבני סכנין

תמונה – ארכיון אתר מכבי ת"א
מכבי תל אביב אמורה לפגוש בסוף השבוע הקרוב את קבוצת בני סכנין למשחק גמר גביע הטוטו, בשל העובדה שלאחרונה שני שחקני בני סכנין נדבקו בקורונה - במכבי חוששים

קבוצת הכדורגל והאלופה מכבי תל אביב שלחה הבוקר (רביעי) מכתב אל יושב ראש מינהלת הליגה, ארז כלפון במכתב מביעה מכבי את חשש הקבוצה ממשחק גמר גביע הטוטו הצפוי בסוף השבוע הקרוב מול קבוצת בני סכנין. הרקע – חשש הקבוצה להידבק בקורונה ובכך תסכן את העונה האירופית. כזכור שני שחקני קבוצת בני סכנין נדבקו לאחרונה בנגיף הקורונה.
גררו. בונים עליו(מתוך האתר הרשמי של מכבי תל אביב)

יתכן ובמכבי יבקשו להזיז את מועד המשחק למועד חדש, זאת במטרה לקבל תמונה עדכנית יותר על ענייני הקורונה בקבוצת בני סכנין. המינהלת מסרה בתגובה: "משרד הבריאות הוא שיטפל בנושא ויערוך את הבדיקות הנחוצות, ועל פיו ייקבע אם ייערך המשחק או לא".

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף