צוחק על כולם

צפו: "במרוקו ברדוגו היה הפרשן של המלך"

תמונה – צילומים: גלי צה"ל
פרשן גלי צה"ל הפופולרי יעקב ברדוגו התיישב מול מצלמות גל"צ והגיב בציניות למתנגדיו המזיעים בטוקבקים הארסיים שמפרסמים נגדו ברחבי הרשת: "ברדוגו צריך לעוף מגלי צה"ל והרדיו בכלל, הוא בושה לאינטלגנציה, מסלף ואגרסיבה והוא מתאים לשרה". צפו

העיתונאי חיים לינסון מהארץ שיתף גם הוא את הגולשים שפוסטים שפרסם ברדוגו נגד רה"מ נתניהו: "אני מספיק זקן כדי לזכור שפעם, לא לפני הרבה זמן, מורנו ורבנו יעקב ברדוגו היה משתף פוסטים נגד בנימין נתניהו."אני מספיק זקן כדי לזכור שפעם, לא לפני הרבה זמן, מורנו ורבנו יעקב ברדוגו היה משתף פוסטים נגד בנימין נתניהו."

הגולש יוסי אסולין צייץ: "בניגוד למה שמנסים למכור לכם, התקשורת בישראל ברובה שמאלנית. ידיעות – רוב הפרשנים הבכירים שמאלנים מובהקים. חדשות 12 – עמית סגל אחד מול כולם (כמעט). חדשות 13 – בעיקר דוברי מערכת המשפט. אפילו נוביק הימני לא שם. גל״צ – רוב השדרנים מהשמאל. ברדוגו אחד מטריף את כולם. ואפשר להמשיך כמובן."
https://twitter.com/danielpet4/status/1298634930918916097?s=20

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים