אומת כחיובי

מנהיג המגזר החרדי ליטאי בן ה-92 נדבק בקורונה

תמונה – לשכת הרב קנייבסקי
הרב חיים קנייבסקי בן התשעים ושתיים נמצא חיובי לבדיקת הקורונה. רק אתמול הודיע הרב כי חייבים לבצע בדיקות קורונה וכי מדובר בפיקוח נפש.

הקורונה מגיעה אל הדרגים הכי גבוהים במגזר החרדי. לפני זמן קצר הודיעו בני ביתו של מנהיג הזרם הליטאי במגזר החרדי, הרב חיים קנייבסקי, כי הרב נמצא חיובי לנגיף. בהודעה שיצאה מבית הרב נמסר: "עדכון מבית מרן שר התורה שליט"א (הרב חיים קנייבסקי) , יום שישי ערב חג הסוכות:

בעקבות שינוי מסויים במדדי חום גופו של הרב שליט"א, הרב נבדק ונמצא חיובי לקורונה, בס"ד הרב מרגיש כעת טוב וממשיך בסדרי לימודו כרגיל, כמובן תחת השגחה רפואית צמודה. הציבור מתבקש להתפלל לרפואתו השלמה של רבינו שמריהו יוסף חיים בן פעשא מרים לאוי"ט הרב הציע הבוקר, שילמדו מסכת ברכות, ויאמרו עשרה פרקי תהילים (אנשים ונשים) וזה יהיה לזכות", כך כאמור נמסר מבית הרב.

רק אתמול התפרסה הוראתו של הרב קנייבסקי גבי חובת ביצוע בדיקות קורונה, הרב אף הגדיר את הצורך כ"פיקוח נפש". דבריו של הרב מגיעים לאחר זינוק גבוה במיוחד בנתוני התחלואה בקרב המגזר החרדי. פרויקטור הקורונה רוני גמזו אמר כי נתוני התחלואה במגזר החרדי עומדים על כ-40 אחוזים.

גם הרב אדלשטיין, דמות בכירה מאד וספת במגזר החרדי ליטאי, הודיע אמש כי אין להתארח במהלך החג והגדיר זאת כ'מסוכן', את תיעוד הוראות הרבנים הפיץ משרד הבריאות.

ראש הממשלה בנימין נתניהו פרסם הודעת איחולי החלמה לרב וכתב: ״ ‏אני מאחל החלמה מהירה ושלמה לגאון התורה, הרב חיים קניבסקי. בשעה זו אני מצטרף לתפילות של המוני בית ישראל למען בריאותו של הרב, ברוח הכתוב: ״כִּי חַיִּים הֵם לְמֹצְאֵיהֶם, וּלְכָל בְּשָׂרוֹ מַרְפֵּא״

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו