מטפלים באויב: עשרות משפחות שכולות מפגינים בשעה זו מול בית החולים הדסה עין כרם בירושלים, במחאה על הטיפול שמקבל בכיר הרשות הפלסטינית סעיב עריקאת המאושפז במצב קריטי לאחר שנדבק בנגיף הקורונה.
מארגון אם תרצו שמשתתפים בהפגנה תקפו: "אשפוז עריקאת על חשבון אזרחי ישראל, היא יריקה בפרצוף של משפחות שכולות". מתן פלג כתבה: "טוב, אז מסתבר שהמצב של עריקאת החמיר ומתייעצים עם מומחים מהעולם כדי לטפל בו. 1. אנחנו מדגישים- אין שום סיבה שאזרחי ישראל יחויבו להעניק טיפול רפואי VIP לאויביה במימונה. כבר היה זול יותר להטיס את תומך הטרור הזה לירדן או לבנון. 2. הנסיון לספר לעצמנו "וואו איזה מוסריים אנחנו, מטפלים באנשים שפועלים להשמידנו, על חשבונם של דבורה מלוד וקובי מחיפה" זו הזיה חסרת הגיון. 3.
עוד נמסר בתגובה מאם תרצו: "בואו נזכר רגע מי הוא סאיב עריקאת המיליונר שכל ערביי המזה"ת אומרים עליו שהוא מושחת מן היסוד. א. מקדם פעילות אינטנסיבית נגד ישראל בבית הדין הבינלאומי בהאג. ב. מקדם סיוע כלכלי של הרש"פ לארגוני BDS שלחלקם קשרים עם ארגוני טרור. ג. המוח והמוציא לפועל של מבצע הכיבוש השקט של הרש"פ בשטחי C מישראל. ד. שלח מכתב תמיכה לרוצחי רחבעם זאבי הי"ד. ה. פועל בכל העולם ליצירת לחץ בינלאומי נגד ישראל במטרה לאפשר "זכות שיבה" של ערבים לתוך ישראל כדי למחוק אותה מהמפה. ו. ועוד.
ח"כ אחמד טיבי הגיב לקריאות שלא לטפל בעריקאת: "אני רופא. טיפלתי באנשים ששנאו אותי ,שאמרו שלא רוצים שערבי יטפל בהם. לא התניתי תנאים. הדרישה שלך מטופשת, אטומה ובלתי אנושית. מה עוד שהיא כלפי מנהיג שכל חייו האמין בשלום. כחול לבן שחור."