חורף בריא

חוזרים ללימודים: כיתות א'-ד' בלבד, למשך 4 ימים בשבוע

תמונה – ארכיון לע"מ
בעקבות הירידה במספר חולי הקורונה בישראל, קבינט הקורונה אישר לפתוח את מערכת החינוך החל מיום ראשון לכיתות א'-ד' בלבד, למשך 4 ימים בשבוע. כל הפרטים

לאחר כחודשיים של סגר על ישראל וסגירת מערכת החינוך, קבינט הקורונה אישר כי החל מיום ראשון יפתחו מסגרות החינוך לילדים בכיתות א'-ד' בלבד, למשך 4 ימים לפחות בכל שכבת גיל, וזאת לפי הכללים הבאים לצמצום ההדבקה בנגיף הקורונה.

1. נקבע כי לגבי כיתות א' עד ד׳ כמות התלמידים לא תעלה על 20 תלמידים בכיתה למעט ההחרגות המפורטות להלן – משרד החינוך יקיים מנגנון החרגה שיאפשר לעד 10% מהכיתות ללמוד בקבוצות של עד 24 תלמידים, תוך מתן עדיפות למוסדות הנמצאים באזורים בעלי שיעור תחלואה נמוך.

2. יעשה מאמץ מרבי לצמצמם ערבוב קבוצות בפעילות הצהרונים. ניתן יהיה לצרף ילדים של עד שלוש קבוצות קבועות מאותה שכבת גיל, ובלבד שהמספר הסופי לא יעלה על 28 ילדים.

3. כל התלמידים ואנשי הצוות יעטו מסכה בכל עת, לרבות בהסעה לפעילות כאמור וממנה, למעט בעת אכילה או בפעילות גופנית.

4. הוחלט כי הפעילות תתקיים כך שכל איש צוות יוכל ללמד שלוש קבוצות לכל היותר, למעט מורים לחינוך גופני ובלבד שבכל עת הוא עוטה מסכה ושומר על מרחק של שני מטרים לפחות בינו לבין התלמידים.

5. הוחלט כי כל התלמידים יעטו מסכות בלימודים, לרבות תלמידי כיתות א' ו-ב', וכי התלמידים יאכלו את ארוחותיהם בשטח פתוח, ואם הדבר לא אפשרי, בישיבה בשולחן נפרד לכל תלמיד בכיתה.

6. בהפעלת אוטובוסים תתבצע הפרדה באמצעות השארת שורת מושבים ריקה בין החלק הקדמי של ההסעה לבין חלקה האחורי.

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו