שערורייה

מזעזע: ילדה מגובסת מחפשת הסעה הביתה

תמונה – יאיר קראוס טוויטר
ילדה חולה ממשפחה קשת יום ששוחררה לאחר 7 ניתוחים מבית החולים, מסעירה את הרשת בעקבות הפרסומים כי אין באפשרותם לממן הסעה הביתה.

העיתונאי יאיר קראוס שפרסם ברשת הטוויטר את התמונה כתב: "מחוץ לבית החולים איכילוב, בקור ובחושך שוכבת ילדה בת 9 לצד אמא ומחפשות דרך להגיע הביתה בחזרה לירושלים. בקופת החולים לא מוכנים לממן אמבולנס למשפחה קשת היום ובבית החולים הוציאו את הילדה עם שיתוק מוחין ואפילפסיה אחרי 7 ניתוחים, כשהיא מגובסת. מכירים שירות אמבולנס שיתנדבו לסייע ולהחזירה לביתה?"

עוד כתב קראוס: "לא זוכר מתי נתקלתי בפניה כל כך קשה שהותירה אותי המום. טוויטר, שתפו. אסור שע' ואמא שלה יהיו עוד רגע אחד בחוץ."

מבית החולים נמסר: "בבית החולים איכילוב הציעו לילדה ולאמא להישאר ולהמתין בחדר המיון עד לפתרון תחבורתי. האמא בחרה לחכות מחוץ למבנה וסיפרה לי כי זאת בשל החשש מהקורונה וכי קר לילדה במיון."

גיבור אוסטרלי: אזרח מתנפל על מחבל חמוש ביידים חשופות

תיעוד דרמטי

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

אזהרת צפייה

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו