כך זה נראה

נכדו של בן גוריון: "פאק נתניהו, תחי מדינת ישראל"

תמונה – לע"מ

נכדו של בן גוריון, יריב בן אליעזר, השתתף בטקס האלטרנטיבי שנערך בשדה בוקר לזכר סבו דוד בן גוריון ותקף בבוטות את ראש הממשלה נתניהו: "תודה לכולכם שבאתם, אני הגעתי מחוסר ברירה כי אני חייב להיות בטקס הממלכתי לסבי. אבל לבוא הנה מכל רחבי הארץ כדי להביע את המחאה, לא יכולתי להגיד לא ולהצטרף אליכם כדי להגיד "פאק נתניהו, תחי מדינת ישראל" קילל הנכד של בן גוריון את נתניהו לקול לצלילי מחיאות הכפיים של מפגיני הדגלים השחורים.

לפני כשנתיים תקף ד"ר יריב בן אליעזר את העיר קריית גת בפוסט שפרסם בפייסבוק ועורר טענות לגזענות: "אני תמה מה יש בקרית גת שיוצאים ממנה כסילים כמו מיקי זוהר ולקקני תחת כמו מירי רגב"

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה