אלימות קשה

תיעוד: אמבוש אלים על עובד במאפייה

תמונה – מצלמות אבטחה

כתב אישום הוגש הבוקר נגד 3 תושבי בני ברק, בחשד שתקפו באמצעות בקבוק זכוכית וגרזן, תושב בני ברק בן 22 בעת שעבד במאפיה בעיר, על רקע סכסוך מוקדם בין המעורבים.

מכתב האישום עולה, כי בעת שהקורבן עמד בפתח מאפייה בה עבד, הגיעו שלושת החשודים- תושבי בני ברק בשנות ה 20 לחייהם, ותקפו אותו לעיני העוברים ושבים, לרבות השלכת בקבוק זכוכית לעברו שגרם לפציעתו בפניו וכן גרימת נזק לאופנוע של הקורבן באמצעות גרזן.

בתוך כך, חוקרי מרחב דן ניהלו חקירה אינטנסיבית במסגרתה חשפו את זהות החשודים ועצרו אותם בחשד למעורבות בעבירות אלימות חמורות, כאשר בהתאם לממצאי החקירה בקשו את הארכת מעצרם בבית המשפט.

בתום חקירת המשטרה ובהתאם לממצאיה, הגוגש הבוקר כתב אישום נגד השלושה ובקשה להמשך מעצרם עד תום ההליכים.

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף