טיסות ישירות ושגרירות

בתיווך טראמפ: מרוקו וישראל מנרמלות יחסים

תמונה – מלך מרוקו
מרוקו הסכימה לנרמל יחסים עם ישראל בתמורה להכרת ארה"ב בסהרה המערבית. כל הפרטים

לא רק בחריין, סודן ואיחוד האמירויות: שבועות לפני עזיבתו את הבית הלבן, נשיא ארה"ב טראמפ מודיע בציוץ שפרסם בטוויטר כי הושג הסכם נורמליזציה בין מדינת ישראל למרוקו: "פריצת דרך היסטורית נוספת היום! שני חברינו הגדולים ישראל וממלכת מרוקו הסכימו ליחסים דיפלומטיים מלאים – פריצת דרך אדירה לשלום במזרח התיכון!", צייץ טראמפ.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1337067073051238400

הנשיא הוסיף וכתב: "מרוקו הכירה בארצות הברית בשנת 1777. לפיכך ראוי שאנו מכירים בריבונותם על סהרה המערבית."

יועצו וחתנו של הנשיא טראמפ ג'ארד קושנר שביקר לאחרונה בסעודיה וקטר התייחס להסכם שהושג: "נורמליזציה בין ישראל לסעודיה היא דבר בלתי נמנע"

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף