חיפושים נרחבים

צפו: נחשה מסוכנת תועדה בנחל אלכסנדר

תמונה – פייסבוק: מועצת עמק חפר

צפו: נחשה מסוכנת המכונה 'נחש חנק', באורך של מעל ארבעה מטרים, שנמלטה לפי כעשרה חודשים מבית פרטי בקיבוץ בעין החורש, מעוררת בהלה מחשש לחיי אדם, לאחר שנצפתה במהלך סוף השבוע האחרון כשהיא שוחה בנחל אלכסנדר.

הנחשה מאוד מסוכנת, שכן בעת רעב היא עלולה לתקוף בני אדם ואך לבלוע ילדים קטנים. התושבים נקראו לגלות עירנות.

מהמועצה האזורית עמק חפר נמסר: "צוותים מטעם המועצה ורשות הניקוז פועלים על מנת לנסות לאתר וללכוד את הנחשה. המועצה עדכנה את רשות הטבע והגנים בנושא, שתסייע אף היא בחיפושים. עושים כל מאמץ לתפוס את הנחשה בהקדם, ונעדכן כמובן. אנא שימו לב ושמרו על הזהירות!"

לכל דיווח בנושא ניתן לפנות אל מוקד המועצה >> 9875*

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה