הליכוד מתפרק?

קטטה בשידור חי: ח"כ קרעי והנגבי בחילופי מהלומות

תמונה – פייסבוק צחי הנגבי
ח"כ שלמה קרעי "בשום פנים ואופן לא"

במהלך ראיון שקיים בבוקר שלאחר הבחירות בתוכנית הבוקר של ניו רסקין ב'ערוץ 12', בכיר הליכוד צחי הנגבי עלב בח"כ שלמה קרעי מהליכוד, המתנגד בכל תוקף להקמת ממשלה והישענות על מפלגת רעמ של מנסור עבאס: "מי זה? אני אעשה עליו גוגל", הגיב הנגבי בזלזול.

קרעי לא נשאר חייב והשיב אש: "עדיף לחפש בגוגל את מי שלא מכירים מאשר לחפש בגוגל ולהתבייש. אני כתושב עוטף עזה, צחי הנגבי לא הכיר בתושבים בעוטף עזה כשירו עלינו טילים הוא אמר זה פחות מעניין זה לא תל אביב".

עוד תקף קרעי: "מי יודע אם צחי הוא לא החפרפרת של גדעון שנשאר בליכוד".

לאחר התקרית המביכה, העיתונאי עמית סגל דיווח כי ראש הממשלה הטיל עוצר ראיונות ואסר על חברי הכנסת מהליכוד להתראיין.

העיתונאי שמעון ריקלין התייחס לאופציית הקמת ממשלת בתמיכת עבאס: "נכון לעכשיו הברירה מאוד פשוטה: עוד בחירות למי שלא נהנה מספיק. אני מיציתי. או. הקמת ממשלה עם תמיכה מבחוץ של עבאס עם הסדר האזרחי. אותו עבאס שהיכה את הרשימה המשותפת שרקדה לצלילי ההגמוניה. כל זה בתקווה שאחרי הקמת הממשלה מישהו ממחרימי הימין יתעשת ויצטרף אליה. אלו האפשרויות. תבחרו"

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים