קרדיט תמונה: צילום כאן 11

"תתבייש"

תיעוד: צעקות על רה"מ נתניהו בטקס הזיכרון

עודכן: 14.04.21 בשעה 13:37
ראשי >

משתתף בטקס האזכרה הממלכתי לנפגעי פעולות האיבה בהר הרצל התפרץ בצעקות במהלך נאומו של ראש הממשלה נתניהו: "מתקדמים בהליך התכנוני של היכל הנצחה לנפגעי פעולות האיבה, זאת תהיה אחת ההחלטות הראשונות של הממשלה החדשה" – משתתף בטקס התפרץ בצעקות: "בלי פוליטיקה, איפה היית 40 שנה? תתבייש"

רה"מ נתניהו: "אחי יוני ז״ל, גיבור ישראל, נפל במבצע לשחרור החטופים באנטבה. יוני חי בתוכי כל יום. אני לא מפסיק להתגעגע אליו."

יאיר נתניהו הגיב: "אז ראש הממשלה דיבר בנאומו על הקמת היכל זיכרון לחללי צהל, ומיד התפרצו לדבריו ״אל תדבר על פוליטיקה, תתבייש״… יש מישהו שלא מבין שזה הכל תוזמן ותוכנן מראש, בלי קשר לתוכן הנאום? בושה! מבזים אח שכול ביום הזיכרון!"

עוד כתב יאיר: "ביום הזה חשוב להזכיר- לא היה אח שכול בתולדות המדינה, שבוזה ונרדף כמו בנימין נתניהו. אפילו את אחיו יוני נתניהו ז״ל, השמאל לא בוחל לבזות (כמו ב״מערכון״ של אסף הראל בערוץ 10 ״כי יוני מת כי יוני מת״)."

כתב חדשות 12 ירון אברהם הגיב: "האדם שצעק לרה"מ הוא עזיז צראפי, אשתו נרצחה בפיגוע בקו 405 ב-1989. הוא כועס על כך שלא קיבל תשובות לגבי האנדרטה שהוצבה במקום הפיגוע ונגנבה משם לפני מספר שנים. איש כאוב שרצה לפרוק אחרי שנים שמתעלמים ממכתביו. מותר לו ביום הזה, מבלי שיאיר נתניהו כבר יפיץ שהוא שליח של הדגלים השחורים"

↴ שתפו הגיבו וגללו לעוד תכנים
מודאגים מאוד: איחוד האמירויות נגד ישראל

המתח בבירה

סמוטריץ' נגד נתניהו: "יכול להיות שבאמת הגיע הזמן להחליף אותו"

ירי בנגמ"ש

עושה באזז

מודאגים מאוד: איחוד האמירויות נגד ישראל

המתח בבירה

סמוטריץ' נגד נתניהו: "יכול להיות שבאמת הגיע הזמן להחליף אותו"

ירי בנגמ"ש

תיעוד מזעזע: לינץ' ערבי על יהודי מבוגר

קשה לצפייה

תיעוד: אימהות מכות גננת בטענה שהיא מתעללת

אלימות בגן

דיווח: משי זהב השאיר מכתב התאבדות

טרגי

ניסה להתאבד: יהודה משי זהב אושפז במצב אנוש

בעקבות התחקיר

תיעוד: עיתונאים הותקפו במרכז ירושלים

אלימות קשה

נתניהו נגד רגב: "בפוליטיקה את מבינה פחות"

קרב בליכוד