תמיכה באויב?

איימן עודה זועם: "21 אזרחים הרוגים בעזה"

תמונה – הרשימה המשותפת

הסלמה ביטחונית: ‏על רקע היתכנות לממשלת שמאל-בנט יחד עם הערבים, יו"ר 'הרשימה המשותפת' איימן עודה תוקף בחריפות ומאשים את ישראל בהסלמה וכיבוש.

בתגובה לתגובת צה"ל לירי הטילים מעזה על ישראל כתב עודה: "21 אזרחים הרוגים בעזה, מתוכם 12 ילדים שנלקחו ברגע אחד מהוריהם וממשפחותיהם. הגיע הזמן לשים סוף לשקר האכזרי והמסוכן שהתקיפות שהורסות משפחות ולוקחות חיי אזרחים בעזה יביאו ביטחון לאזרחי ישראל. לא להמשך התקיפה בעזה. כן לסיום המצור והכיבוש."

בהמשך פרסם עודה את הסרטון מחגיגות יום ירושלים בכותל כשברקע אש בהר הבית מעץ שהציתו פורעים ערבים וכתב "מזעזע".

העיתונאי מוחמד מג'אדלה דיווח הערב מפי בכירים ברע"מ והתנועה האסלאמית, "לא נוכל להצטרף לשום ממשלה שתכריז או תגבה מלחמה נגד העם שלנו בעזה."

ח"כ תומא סולימאן תקפה גם היא את ישראל: "עשרות הרוגים כבר הערב בעזה, כולל ילדים רבים, וצפוי לילה רועש. בישראל מיליונים כבר במקלטים. חייהם של מיליונים בסכנה בגלל מדיניות הכיבוש והמצור של ישראל, והפרובוקציות שלה בירושלים המזרחית. חייבים לעצור את השיגעון לפני שישפך עוד דם."

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו