הטרור הפלסטיני

געגועים בישראל: טראמפ תוקף את ביידן

תמונה – ארכיון הבית הלבן

הנשיא לשעבר דונלד טראמפ יוצא במתקפה נגד הנשיא ביידן על יחסו לישראל. ״כאשר אני הייתי בתפקיד, הממשל שלי נתפס כ׳ממשל השלום׳, כי אויביה של מדינת ישראל ידעו שארה״ב תעמוד לצידה של ישראל ושתהיה נקמה מהירה אם ישראל תותקף. תחת ביידן, העולם הופך לאלים יותר ובלתי יציב וזאת בשל חולשתו של ביידן והעדר תמיכה שלו לישראל״.

ינון מגל הגיב: "געגועים עזים לעידן טראמפ אצלו פראי האדם לא הרימו ראש".

שגרירת ארה"ב לשעבר ניקי היילי תקפה את חברת הקונגרס הדמוקרטית אילן עומאר שהאשימה את ישראל בטרור: "לא, מעשה טרור הוא חמאס שיורה רקטות לירושלים ותל אביב. אם ארגון טרור יורה רקטות לעבר DC, אני בספק אם תהיה לך אותה תגובה. לישראל הזכות להגן על עצמה."

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה