הסלמה קשה

פרעות תשפ"א: מהומות ברמלה, לוד, עכו ובאר שבע

תמונה – טוויטר

מהומות בעיר לוד רמלה ועכו: מאות פורעים ערבים תוקפים בתים יהודים ובתי כנסת בעיר לוד. קבוצת צעירים יהודים תועדו כשהם מיידים אבנים על רכב ערבי ברמלה.

‏העיתונאי יוסי אלי תקף: "שומע את מפקד מחוז מרכז משה ברקתאומר אנחנו בשליטה בלוד ומתעצבן שגליקמן אומר שיש אובדן. אני צופה בסרטון הזה ורואה אנרכיה!"

בעכו הוצת בית מלון בבעלות יהודית. קשיש בן 85 נפצע קשה

השר לביטחון פנים אמיר אוחנה הגיב לאחר יומיים ששתק: "אנו מכריזים הלילה על מצב חירום אזרחי מיוחד בלוד. נעשה כל שנדרש כדי להשיב את החוק והסדר בלוד ובכלל הארץ. לאחר התייעצויות ביטחוניות הוחלט על גיוס 16 פלוגות מג"ב במילואים, פינוי פלוגות מג"ב איו"ש לטובת לוד ותגבור כוחות המשטרה באופן מיידי".

תיעוד מהסרטים: כך חוסל מבוקש בכיר בשכם

מלחמה בטרור

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

צפו בוידאו

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

"פחות"

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

זה נגמר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי