פיצוץ בגוש

ליברמן זועם: "אם מישהו רוצה לפרק את גוש השינוי בבקשה"

תמונה – ערוץ הכנסת

יו"ר ישראל ביתנו ח"כ אביגדור ליברמן יוצא במתקפה נגד יו"ר כחול לבן בני גנץ שדורש את משרד החקלאות ומאיים שלא יפתח את ההסכמים שחתם עם יאיר לפיד ובנט: "שמישהו מנהל מלחמת קודש על תיק החלקאות אחרי שאמרו שאין להם בעיה לוותר, אני שואל את עצמי האם זה רק תירוץ? האם מישהו בונה לעצמו אליבי מראש? דבר מוזר ביותר", תהה ליברמן בזעם על גנץ.

"אותו הדבר לגבי (משרד) הנגב והגליל, אם מישהו רוצה לפרק את גוש השינוי בגלל תיק החקלאות או הנגב וגליל אז בבקשה", איים ליברמן והוסיף מסר ללפיד, "אני חוזר ואומר באותו רגע שלחצנו ידיים זה סוף פסוק, אני לא מתכוון לא לפתוח את המו"מ ולא לנהל. טאיק איט אור ליב איט (תקח או תלך).

עוד תקף ליברמן את נתניהו: "ראיתי את הסרטונים האחרונים של נתניהו ולא ברור שהאיש מאה אחוז בריא נפשית. אני לא בטוח שהוא כשיר למלא תפקיד של ראש ממשלה, האיש לפחות איבד את היציבות הנפשית שלו".

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה