תם עידן

אראל סגל לנתניהו: "למה אתה צריך את זה?"

תמונה – צילום ערוץ 20

במהלך ראיון עם ראש הממשלה נתניהו על הדרמה הפוליטית, מגיש הטלוויזיה בערוץ 20 והעיתונאי אראל סגל, הזיל דמעות כששאל את נתניהו למה הוא צריך את זה.

"למה אתה צריך את זה? תראה, הצלת אותנו בקורונה זה ברמה של נס תנ"כי, והרדיפה שלך היא כמעט מקראית, למה אתה צריך את זה? אתה לא מרגיש לפעמים כפיות טובה של העם הזה? אני לא אומר שתזרוק את העם הזה חס וחלילה, אין לך רגע שאתה בא ואומר קיבנימט, סליחה אדוני על המילים, אני יכול לעשות מאה מיליון דולר בשנה רק מדירקטוריונים והרצאות".

רה"מ נתניהו הגיב: "אם אתה מחפש את הכרת הטוב בפוליטיקה, תמצא יותר את עקירת הטוב זה מה שקורה כרגע, עוקרים את הטוב ומחליפים אותו ברע ובמסוכן, אני חרד לגורל המדינה".

צפו

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו