הישג לשב"כ

צפו: כך נתפסו המחבלים שנמלטו מהכלא

תמונה – שב"כ, דוברות המשטרה

התפתחות דרמטית

שוטרי מחוז צפון לכדו ארבעה מהמחבלים הנמלטים בכפר אום אל גאנם כשהם מסתתרים בחניון משאיות.

המחבלים נלכדו על ידי לוחמי הימ״מ בעקבות פעילות אינטנסיבית של שוטרי מחוז צפון, לוחמי משמר הגבול, צה״ל יחידות מיוחדות שב״כ ושב״ס אשר פעלו בשיתוף פעולה מסביב לשעון מערב חג ראש השנה.

כלל הכוחות פעלו בעצימות גבוהה ביצעו סריקות בשטחים פתוחים אספו כל פיסת מידע עד שהצליחו לחבר את הפאזל ולהגיע אל מיקומם של שני הנמלטים זקריה זביידי ומחמוד עראדה.

עד כה נעצרו 4 מהאסירים הנמלטים: זקריה זביידי, מחמוד עראדה, מוחמד עראדה ויעקב קאדרי.

החיפושים אחר שאר הנמלטים נמשכים.

‏חבר הכנסת איתמר בן גביר הגיב: "אני מברך את כוחות הביטחון שלכדו את ארבעת המחבלים הנמלטים. יחד עם זאת לא ברור לי מדוע לא הרגו אותם! משפטית: מדובר במחבלים רוצחים והחוק במקרה של סכנת חיים ממשית ברור. אסור לנו לסכן אף לא לוחם אחד, חובה היה להרוג אותם. מחבל שמת אף פעם לא ברח מהכלא".

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו