הגב לפוטין

לראשונה: בנט ופוטין נפגשו בסוצ'י

תמונה – קובי גדעון לע"מ

ראש הממשלה בנט נפגש לראשונה עם נשיא רוסיה פוטין במעונו הרישמי בסוצ'י.

ברשתות החברתיות הופץ סרטון בו נראנ בנט מפנה את הגב לפוטין ומשוחח עם השר זאב אלקין שהצטרף לפגישה בתפקיד המתורגמן.

העיתונאי עמית סגל הגיב על התקרית הדיפלומטית, "לזכותו של פוטין ייאמר שחיכה בסבלנות ולא הורה להכין את הגולאג"

יאיר נתניהו תקף: "‏איזה בושות! הנוכל שגנב את ראשות הממשלה, מפנה את גבו לפוטין כי מה שמעניין אותו זה איפה התקשורת הישראלית שתצלם אותו. זה אשכרה הדבר היחיד שמעניין אותו! אלבום תמונות על חשבון מדינת ישראל".

ח"כ מיקי זוהר הגיב: ‏אחרי שנתניהו והליכוד הביאו את ישראל להישגים חסרי תקדים בזירה הבינלאומית, בנט מפנה את הגב לפוטין ולכל מה שנתניהו בנה בשנים האחרונות. הכישלון של בנט הפך למהדהד. לא רק בישראל אלא בעולם כולו.

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה