כך זה נראה

בושה: שופכות חומר ניקוי על חברה בכיתה וצוחקות

תמונה – רשתות חברתיות

אלימות קשה: ברשתות חברתיות הופץ סרטון בו נראים חבורת תלמידים מתעללים בתלמידת בית ספר בתוך שטח בית הספר בבאר שבע,

בתיעוד הקשה שפרסם העיתונאי אלמוג בוקר, תועדו התלמידות כשהן שופכות חומר ניקוי על תלמידת בית ספר, מברישות לה את השיער עם מטאטא וצוחקות.

מהמשטרה נמסר, בחקירה אשר מנוהלת במחלק נוער תחנת באר שבע עלה החשד כי אל הנערה ניגשו 3 תלמידים אשר שפכו עליה חומרי ניקוי שונים ובהם חומר חיטוי מסוג אקונומיקה, אז שפשפו את ראשה עם מטאטא. תוך כך הנערים צילמו את המעשה בכדי להעלותו לרשתות החברתיות. מהבוקר עוכבו לחקירה 2 חשודות כבנות 13 והיא נמשכת.

פקד יוני דסקלו קצין מחלק נוער באר שבע: מדובר באירוע חמור בו ביותר בו הושפלה נערה בעיני חבריה והכל לשם ביזוי ופרסום ברשת החברתית. נפעל למיצוי הדין עם המעורבים

‏ממשרד החינוך נמסר בתגובה: ״מדובר באירוע חמור וקשה, שיש בו חציה של כל קו אדום ופגיעה בכל נורמה התנהגותית המצופה מתלמידים במוסד חינוכי. לנוכח חומרת הדברים, התלמידים הפוגעים הושעו מבית הספר, והמשך לימודיהם בבית הספר מותנה״.

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

מחפש להתלקחות

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

"פחות"

זה נגמר

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי

ניצחון לעמית סגל: "הצעתי לו להתנצל, והוא דחה בשחצנות את ההצעה"

ישלם ובגדול