ניצחון לליכוד

היועמ"שית הכריעה: לקנוס את יש עתיד על פרסום תמונות של לפיד עם חיילים

תמונה – נתן ווייל, לע״מ

בעקבות העתירה שהגישו בליכוד לפני כחודש לוועדת הבחירות המרכזית, בטענה כי ראש הממשלה ומפלגת יש עתיד מפיצים תמונות של לפיד עם מפקדים מצה"ל בעת מצבע "עלות השחר" וכי מדובר, לטענתם, בתעמולת בחירות. היום החליטה היועמ"שית להיענות לעתירה.

 

בתגובתה אמרה בהרב-מיארה: "דין העתירה התקבל, וככל שהתמונות עליהן הצביעה העותרת לא הוסרו או יוסרו באופן עצמאי, יש מקום ליתן צווי מניעה שמורים על הסרת הפרסומים בעמודים הפרטיים-פוליטיים אליהם הפנתה העותרת ללא דיחוי". במפלגת יש עתיד מסרבים להגיב.

 

כאמור, לפני כחודש עתרו בליכוד נגד יש עתיד על פרסום התמונות בטענה לתעמולת בחירות אסורה. "זהו שימוש פוליטי בחיילים ומהווה תעמולת בחירות אסורה", נטען במכתב ששוגר לוועדת הבחירות. ממפלגת יש עתיד נמסר בתגובה למכתב שהגישו בליכוד: "הצילומים לא מהווים תעמולה. ביקור של ראש ממשלה באמצע מבצע צבאי בפיקוד דרום הוא מידע אינפורמטיבי שיש חשיבות לעדכן בו את הציבור. בנוסף יש בו גם ערך בהרתעת האויב ובשידור מסר מרגיע לציבור".

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

שיתוף "היועמ"שית הכריעה: לקנוס את יש עתיד על פרסום תמונות של לפיד עם חיילים"