לא רק יאיר

אבנר נתניהו: "סליחה מראש על החפירה!"

תמונה – אבנר נתניהו
בנו של ראש הממשלה, אבנר נתניהו יוצא באופן נדיר ופומבי להגנת אביו בפוסט שפרסם בפייסבוק: "סליחה מראש על החפירה! אם יש משהו שמחרפן אותי בשנה האחרונה זאת הטענה ״שנתניהו דואג רק לנתניהו״ • הפוסט המלא

בפוסט שפרסם היום אבנר נתניהו הוא כותב: "סליחה מראש על החפירה! אם יש משהו שמחרפן אותי בשנה האחרונה זאת הטענה ״שנתניהו דואג רק לנתניהו״.

עוד כותב אבנר: "לא מזמן שאלתי את אבא שלי, מאיפה הדרייב להמשיך בפוליטיקה? מאיפה בעצם הגיע הרצון להיכנס לתחום הזה? החיים שלו היו יכולים להיות די שלווים. בכל רגע ב30 שנים האחרונות הוא היה יכול לפרוש ולעבור לשגרת הרצאות נוחה בעולם. הוא ענה לי, ״יש עוד הרבה עבודה״, תמיד."

עוד כותב אבנר: "הוא עשה המון בשביל המדינה, הסביר, אבל נסיבות המציאות תמיד הובילו שיש עוד מה לעשות- כדי להבטיח את הישרדותנו כאן, ושאף פעם אי אפשר לנוח. הוא אמר לי שהוא לא רוצה שלמדינה יהיה אותו גורל כמו המדינה היהודית הקודמת שהקמנו בארץ (ממלכת החשמונאים, 140-63 לפנה״ס), ושהוא חושב שהייעוד שלו הוא להבטיח כמה שיותר את קיומה וחוסנה של המדינה. אני מאמין שהוא עשה את זה מצויין בעשור האחרון ושהוא האדם הכי טוב – היחיד! – למשימה. סבבה, אני אולי משוחד, אבל יותר משני מיליון מצביעים חושבים כמוני. לפחות."

בהמשך כותב אבנר: "גם אם אנשים לא מסכימים עם האג׳נדה או הביצועים שלו, אל תגידו שהוא דואג רק לעצמו ולא אכפת לו. כי המניע שלו היא שליחות מוחלטת לעם הזה והמדינה הזאת. שמי שלא מסכים יתמקד באג׳נדה, ואני מבטיח לעשות הכול כדי לשכנע את הלא משוכנעים שאבא שלי תותח אמיתי. והכול בחיוך, מה זה כל העצבים האלה סביב פוליטיקה פתאום?"

"בסוף אבא שאל אותי אם יש לי טענות כלפיו. אמרתי שהוא אבא נפלא ושהשליחות הקטנה שלנו (המשפחה) בינתיים היא לשמח אותו ולתת לו את השקט הנפשי, להיות השליח של כולנו."

(בתמונה: רגע מאושר עם אבא מהילדות)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219857454522781&set=a.1399647067203&type=3&theater

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו