תפילות לרפואתו

מצבו של הרב ישעיהו הבר קשה, מונשם ומורדם

תמונה – מתנת חיים
יו"ר עמותת "מתנת חיים", הרב ישעיהו הבר, מונשם ומורדם בבית החולים הדסה עין כרם לאחר שנדבק בנגיף הקורונה. משפחתו של הרב מבקשת להתפלל להחלמתו: 'אברהם ישעיהו בן הדסה' לרפו"ש.

בהדסה עין כרם בירושלים החליטו היום (שני) להרדים ולהנשים את יו"ר עמותת "מתנת חיים", הרב ישעיהו הבר, שנדבק בנגיף הקורונה ומצבו קשה.

משפחתו של הרב הבר מבקשת להתפלל להחלמתו: אברהם ישעיהו בן הדסה.

עמותת "מתנת חיים" שנוסדה לפני למעלה מעשור מגשרת בין מתנדבים שתורמים כליה ובין חויל כליות בישראל, ופרצה את הדרך עבור מאות שהחלימו בעקבות ההשתלות.

הרב הבר קיבל בעבר את "אות הנשיא למתנדב".

נשיא המדינה רובי ריבלין שלח את ברכת רפואה שלמה: "תפילותינו שלוחות להחלמתו של הרב, איש החסד ואהבת האדם, ישעיהו הבר, בין כל חולי העם בישראל. אל נא רפא נא להם".

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו