מסכימים?

עופר חדד: "מי שאין בו כאב על ילדים שנהרגים צריך לבדוק מה דפוק אצלו"

תמונה – ערוץ 12

מגיש הטלוויזיה עופר חדד מתייחס לתגובות השמחה ברשתות החברתיות על חיסול צמרת הג'יאהד האיסלמי וילדיהם במבצע חיסולים ממוקד הלילה בעזה.


בפוסט שפרסם תקף חדד, "מי שאין בו כאב על ילדים שנהרגים צריך לבדוק מה דפוק אצלו. 2. מי שמאשים את צה״ל בהרג חסר הבחנה ומכוון של ילדים בשנתם הוא נוכל".

חדד הוסיף, "3. למי שזקוק לסדר ברור במציאות, ההבדל בינינו לבינם הוא שבשבוע שעבר הג׳יהאד שיגר טילים במתכוון ליישובי הדרום בצהרי היום בשעה שילדים יוצאים מגנים ובתי ספר"

ח"כ אחמד טיבי גינה את תקיפת צה"ל ותקף, "פגיעות כירורגיות ומדויקות של ״הצבא הכי הכי הכי מוסרי״ בעולם. 4 ילדים ורופא מנהל בית חולים , אשתו ובנו סטודנט לרפואה. חוסלו 13 לא 3 כפי שדווחו בתקשורת הישראלית). מתוכם 6 נשים ו4 ילדים".

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
12 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו