רפואה שלמה

דיווח: שלמה ארצי מבטל הופעה בקיסריה

תמונה – יוטיוב

הזמר שלמה ארצי הודיע היום על ביטול הופעת ענק שהייתה אמורה להתקיים מחר באמפי קיסריה בשל הליך רפואי שעבר בבית החולים איכילוב.

שלמה ארצי – צילום: יעקב סער לע"מ

בפוסט שפרסם למאות אלפי עוקביו בעמוד האינסטגרם שלו הודיע ארצי, כי בימים האחרונים הוא עבר הליך רפואי קל, והוא נאלץ לדחות את המופע לתאריך החדש שנקבע ב-4 ביולי.

כזכור, לפני כחודש וויתר ארצי על זכייתו בפרס ישראל בעקבות ההפגנות הסוערות במדינה נגד הרפורמה המשפטית, "אני מודה מאוד לוועדת פרס ישראל שהחליטה להעניק לי את הפרס בתחום הזמר העברי. זה מרגש אותי וזה כבוד גדול עבורי כזמר וכיוצר. אבל בעיתוי הנוכחי, כשהמדינה שלנו פצועה ושסועה, אני מרגיש שקשה לי לקבל את הפרס ולכן אני נאלץ בצער לוותר על הכבוד הגדול הזה".

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
3 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה