חשף ותובע

זה לא נגמר: אבי חימי תובע סכום עתק מאיילה חסון

תמונה – איילה חסון טוויטר

בדרך לבית משפט: כשנה אחרי פרסום תחקיר שערוריית חשיפת איבר המין בשיחת וידאו, יו"ר לשכת עורכי הדין לשעבר, עו"ד אבי חימי הגיש תביעת ענק נגד עו"ד הילה יחזקאל, חדשות 13 והמגישה איילה חסון המועמדת לקבלת פרס ישראל בתקשורת.

בתביעה שהגיש חימי הוא דורש פיצוי של 9.2 מיליון שקל מאיילה חסון ומחדשות 13, "חסון לא טרחה לברר את המידע שנמסר לה".

עוד טוען חימי בכתב התביעה, "התנהל קשר חברי ממושך במסגרתו השניים אף קיימו יחסים אינטימיים מעת לעת. השניים קיימו מפגשים אינטימיים הן במציאות, והן בשיחות וידאו. מפגשים אלה היו הדדיים, ונעשו בהסכמה מלאה".

חימי הוסיף ותיאר את הסבל שעבר בעקבות פרסום התחקיר "באשמת הנתבעות, התובע ספג נזקים אדירים. משרד עורכי הדין שלו קרס, משפחתו הגרעינית, ספגה מהלומה שתתקשה להשתקם ממנה. הוא איבד 15 ק"ג ממשקלו ועובר תקופה ממושכת של סבל בל יתואר ולילות ללא שינה".

איילה חסון הגיבה בציוץ שפרסמה: "עו״ד אבי חימי, כיו״ר לשכת עורכי הדין אישר לי בשיחה מתועדת (ששודרה), שקיים שיחה מינית מצולמת עם עורכת הדין. ( לא שידרתי את הסרטון המיני) עו״ד חימי יו״ר לשכת עורכי הדין הודה ששלח המלצה כתובה על אותה עורכת דין להיות שופטת, כפי שפרסמתי מבלי שעדכן את חברי הוועדה למינוי שופטים על קשר אינטימי איתה. בעקבות הפרסום הוא התפטר מתפקידו נשפט בלשכת עורכי הדין, הודה והורשע. סיפור עיתונאי!"

תיעוד מעזה: חמאס מחסלים משת"פים של ישראל

אזהרת צפייה

נתניהו מאיים: "כל מי שיפיץ את השקר המוחלט – ישלם ובגדול"

מפחד?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
22 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

אבא של אודיה במתקפה חריפה: "המון יהודים הם אנשים רעים"

סכסוך משפחתי

צפו עד הסוף

דחף באלימות: אביעד גליקמן נזרק מבית המשפט

איומים וצעקות: כך הגיב יאיר גולן לקריאות בוגד

צפו עד הסוף

קרן מרציאנו לא שותקת: "מתים בעזה חפים מפשע"

מסכימים איתה? שתפו

יוני אשר טוען: "לדורון הון ורכוש בשווי מיליון דולר"

הפוסט המלא