סערת מאיה

חיים אתגר יוצא להגנת מאיה ורטהיימר: "על מה בדיוק הכעס?"

תמונה – קמפיין שלי יחימוביץ'
מאיה ורטהיימר, רעיית שר התיירות הנכנס אסף זמיר, מתנצלת בפני החרדים על "סטורי הפינגוינים" שפרסמה. העיתונאי חיים אתגר יוצא להגנתה: "אחרי מה שראינו בפרלמנט הישראלי לתולדותיו, התמונה הקלילה הזו היא הבעיה שלנו?". צפו

מגיש הטלוויזיה חיים אתגר יוצא להגנת בני הזוג הנוצצים שר התיירות אסף זמיר ורעייתו מאיה ורטהיימר, המותקפים ברשתות החברתיות בעקבות התמונות הפרובוקטיביות שפרסמה מאיה באינסטגרם: "ההיטפלות לשר זמיר, עוד לפני שהתחיל בתפקיד, הגיעה לנומך מכוער. ועכשיו עברו לאשתו. על מה בדיוק הכעס? שאישה צעירה ותוססת מכניסה מעט צבע? אחרי מה שראינו בפרלמנט הישראלי לתולדותיו התמונה הקלילה הזו היא הבעיה שלנו?

"תמיד ידעתי שפעם היית גבר"

בתגובה לביקורת צייץ שר התיירות הנכנס אסף זמיר: "דעה לא פופולרית: דעתכם על אשתי פחות מעניינת אותי. אני אוהב אותה אהבה קיצונית, שאני מאחל לכל אחד ואחת מכם. היא מצחיקה אותי, מפיצה אור לכל עבר וחברה תומכת ברמה שלא ידעתי שקיימת. ובכל מקום בו מישהו מכם חושב שאני מובך ממנה- תדעו שאני גאה בה ורק מרגיש בר מזל שהיא מסכימה לחיות איתי."

במקביל לתמונה הפרובוקטיבית, פעיל הימין 'הצל' פרסם הבוקר תמונה שפרסמה בהומור מאיה וורטהיימר בו היא משווה את החרדים לפינגווינים וכיה אותה "אוטואנטישמית". לאחר התנצלות אישית של מאיה שכתבה, "אם מישהו נפגע אני באמת מתנצלת לא הייתה לי שום כוונה", הסיר הצל את הפוסט מעמוד הפייסבוק שלו וכתב: "מודה ועוזב ירוחם"

"מודה ועוזב ירוחם"

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה