שידור ציבורי?

העיתונאי אראל סגל עוזב את כאן 11

תמונה – טוויטר ינון מגל
בעקבות חילוקי דעות עם מנהלי התאגיד, העיתונאי הבכיר אראל סגל הודיע כי הוא מתפטר מתאגיד השידור הציבורי: "שמח לחזור הביתה, לערוץ 20"

העיתונאי אראל סגל המגיש תוכנית יומית עם העיתונאי קלמן ליבסקינד בתאגיד 'כאן 11' הודיע כי הוא מתפטר מתפקידו ועובר לערוץ 20. העיתונאי שמעון ריקלין בירך את סגל: "אראל סגל חוזר הביתה לערוץ 20. למקום שבו הוא יוכל לומר מה שהוא חושב ולהמשיך את השינוי המיוחל. לעיתונאי מקבוצת הפילים. אין מה לחפש בקבוצת העיזים. ברוך הבא בשם ה׳ אריה"

העיתונאי עמית סגל צייץ בביקורת: "ברכות לתאגיד השידור הישראלי שהצליח סוף סוף להיפטר מהתכנית היחידה עם שני מגישים מימין וכעת יוכל לשוב לעיתונות משובחת וחסרת פניות (אלא אם הן פניות שמאלה). כה לחי, וכיף לשלם מיסים במדינה הזו. היה פה ויכוח בין אגפים שונים בעיתונות הימין, ובין היתר בין סגל וליבסקינד. מצהלות חבורת סותמי הפיות של הארץ ושתיקת שאר התקשורת למראה הורדת התכנית היא תזכורת שמבחינת אגפים נרחבים בעיתונות שלנו, דין ליבסקינד כדין סגל: לא על המסך."

כזכור, במהלך הבחירות הצטלם אראל סגל לקליפ מוזיקלי עם ראש הממשלה נתניהו ועורר את זעמם של פעילי השמאל שדרשו את פיטוריו.

קלמן ליבסקינד משעה את עצמו

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו