החיים במציאות

בריטני ספירס חשפה: "ככה אני נראית באמת"

תמונה – אינסטגרם
נסיכת הפופ העלתה לאינסטגרם תמונות במראה ביתי וללא איפור ועיצוב - ועוררה סערה.

אנחנו רגילים לראות אותה 'מתוקתקת' וזוהרת, מאחורי שכבות ועוד שכבות של איפור, מייק-אפ, עדשות מגע וכו'. עכשיו היא החליטה ככל הנראה לשבור את הרשת, והיא די מצליחה לגרום לכך. סיפרס העלתה לחשבון האינסטגרם שלה תמונות ובהן היא מצולמת עם משקפיים, לבושה במכנסיים ארוכים וחולצת פלאנל משובצת.

"אינסטגרם מול מציאות. רציתי להראות לכם איך אני נראית ביום יום. אני יכולה להרגיש חסרת ביטחון כשמצלמים אותי מבלי שאני מוכנה. לכן תמיד השקעתי המון בהופעה שלי. אבל אתם יודעים, לפעמים נחמד לא להתאמץ ולהוריד את החומות מדי פעם. דרוש הרבה כוח לעשות את זה!". כתבה הזמרת.
צילום: מתוך אינסטגרם
צילום: מתוך אינסטגרם

ספירס גם הוסיפה סיפור שאינו שמתקשר לתמונות: "עוד עובדה מפתיעה לגביי: כשהייתי בבית הספר לא הייתי מעודדת, אלא שיחקתי כדורסל. הייתי בהגנה. אבל אלוהים אדירים, היינו גרועים. ניצחנו בשלושה משחקים בכל העונה". הגולשים תהו לפשר הסולם הנראה בתמונות וספירס מיהרה להסביר: "ניסיתי לתקן את המנורה. אבל הבנתי שאני נמוכה מדי!", כתבה והוסיפה אימוג'ים צוחקים.

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף