יוצא מגדרו

עיתונאי 'אל ג'זירה' שוב מעורר סערה

בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים
העיתונאי הבכיר פייסל אל קאסם, מגיש תוכנית פופולרית 'באל ג'זירה', תוקף את הערבים המקלקלים את ישראל ברשתות החברתיות: "יקירי לפני שאתה משתמש במילה ציוני כקללה. עליך ראשית להגיע לקצה הנעל של הציונות ונדבר אחר כך"

מגיש תוכנית הטלוויזיה הפופולרית ב'אל ג'זירה', פייסל אלקאסם אחריו עוקבים מיליונים מכל מדינות ערב, פרסם ציוץ שגרם לסערה בעולם הערבי: "כשרוב הערבים רוצים לקלל אותך הם אומרים עליך שאתה ציוני, כשהם יודעים שהמפעל המוצלח ביותר של המאה הקודמת והנוכחית הוא המפעל הציוני, בזמן שכל הפרויקטים הערביים נכשלו ובמיוחד הלאומיות והערביות. לכן יקירי לפני שאתה משתמש במילה ציוני כקללה. עליך ראשית להגיע לקצה הנעל של הציונות ונדבר אחר כך", כתב אלקאסם והסעיר את הרשת.

בעקבות הביקורת הרבה לצד תמיכה שקיבל בתגובה לפוסט כתב ושאל אל קאסם את עוקביו: "מי לדעתכם יותר מתקדם ודמוקרטי – ישראל או גופי השלטון הערביים?" התוצאות ברורות. עד לרגע זה מעל ל80 אחוז לטובת ישראל.

עוד כתב פייסל בביקורת על הערבים הסורים: "מה דעתם של עשרים מיליון מוסלמים סורים על מה שעושה השבחה אל-אסד עם קבריהם של מוסלמים בסוריה? איך אתה מאפשר לסקטרים אלה לרמוס את עצמות וגולגלותיהם של הרוגים שלך?"

https://twitter.com/kasimf/status/1226450736839614464?s=20

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף