תיעוד

מהומה: ח"כ בן גביר מפתיע מחבל בביקור בבית חולים

תמונה – לשכת בן גביר

מהומה בבית החולים אסף הרופא: בביקורו של יו"ר עוצמה יהודית ח"כ בן גביר התפרץ אחיו של המחבל ובני משפחה נוספים, הקימו מהומה והניפו דגלי טרור של אשף בתוך בית החולים.

בן גביר דרש מהמאבטחים שיסירו את דגלי אשף, ובמקום התפתחה מהומה.

חבר הכנסת איימן עודה הגיע גם הוא לבית החולים אסף הרופא, בו מאושפז המחבל אבו הואש. עודה החל לקרוא "ניצחון לעם הפלסטיני", ובן גביר ענה לו: "אתה מחבל, טרוריסט, השב"כ היה צריך לחסל את אבו הואש בחיסול ממוקד".

ישראל הסכימה לשחרר את העציר המינהלי הישאם אבו הוואש, ששובת רעב, בתמורה לכך שיפסיק את שביתת הרעב.

יו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר בעקבות ההתקפלות וכניעת ישראל בשחרור אבו הוואש: "פשוט לא להאמין ששירות הביטחון הכללי וממשלת ישראל נכנעים ומתקפלים בפני אסירי החמאס והג'יאהד וגורמי הטרור למדו שיטה: האסיר שובת רעב, חברי הכנסת תומכי הטרור מגיעים למיטתו, החמאס והג'יאהד מאיימים וישראל שוב מתקפלת, כדי "שלא תהיה הסלמה". ככה נותנים תמריץ לטרור והמשך האיומים על ישראל- ארגוני הטרור משפילים את ישראל עד עפר".

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה