תמונה – מצלמות רכב

רגע של פחד

תיעוד דרמטי: כך נשדד רכב ישראלי בבקעה

תיעוד דרמטי: כף נשדד רכב ישראלי ובתוכו אזרח ישראלי ביום שישי האחרון סמוך לכפר עוג'ה בבקעה.

בפוסט שפרסם אחד המטיילים שנשדד הוא מגולל את הסיפור המלא, "עצרנו בע'וגה לקנות שתיה, הנהג ברכב השני ירד לבדוק אוויר בגלגל בזמן שיושב עוד מישהו מאחורה. בזמן הזה נכנס גנב אלמוני לרכב סגר את הדלת וגנב את הרכב. בסרט רואים את הנהג ממש נתלה על הרכב. כתוצאה מכך הוא נפצע ואושפז עם פגיעות ראש. לאחר שהגנב נכנס לרכב, התפתח ריב בין היושב במושב האחורי (האחיין שלי תום) לבין הגנב… בזמן שהגנב מרביץ לו ואומר לו שברגע שמגיעים לכפר הוא רוצח אותו!!!! "

לאחר 5 דקות נסיעה וריב בין שניהם הגנב דאג לסגור את הדלתות ולא נתן לתום לרדת . ברגע של חוסר תשומת לב של הגנב תום הצליח לפתוח את החלון וקפץ במהירות של 50 קמש בערך. שבכל הזמן הזה אני עם עוד רכב אחריהם.

כל הזמן הזה אנחנו מול מוקד 100 מדווחים שיש חטוף ברכב. ורק לאחר 20 דקות הם מגיעים לשם!!! יש לציין שבזמן שאנחנו ממתינים לרכב הגנב עובר דרכינו שוב עם הרכב", כותב גיא ומבקש: "אשמח אם תוכלו לפרסם את זה.. כדי שאנשים שעוצרים בע'וגה לא יעשו את אותה טעות!!!".

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
הסיפורים הכי מעניינים
אצלך לפני כולם
חיפוש
מערכת באזזנט עושה מאמצים בכדי לתת קרדיט למקור. אולם יתכנו מקרים שבהם לא הצלחנו לאתרו והשימוש נעשה בהתאם לסעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וחסר לכם קרדיט באתר, פנו אלינו ונעדכן.