צפו

אחרי מרדף: 53 נשקים נתפסו בכביש 90

תמונה – דוברות המשטרה
סוכלה הברחת נשקים ענקית על ידי שוטרי מחוז צפון וכוחות צה"ל באזור בית שאן יחידת יג"ל של משטרת מחוז צפון תפסו 4 סוחרי נשק כשברשותם 53 נשקים.

שוטרי יחידת גבולות של משטרת מחוז צפון וחטיבת הבקעה של צה"ל לכדו היום 4 סוחרי נשק תושבי מזרח ירושלים ביניהם גם אישה בשנות ה- 40, לאחר מרדף בכבישים הסמוכים לעיר בית שאן.

החשודים נהגו בשלוש כלי רכב נפרדים ונעצרו לאחר ששוטרי היחידה המרכזית של מחוז צפון חסמו את דרכיהם, ובאחד משלושת רכבי החשודים שבו נהגה החשודה – נמצאו 53 נשקים: 39 אקדחים, 10 רובי קאלצ'ניקוב ו4 רובי M-16 כמו כן נתפסו 3 כלי הרכב ששימשו את החשודים.

תפיסת ענק זו ששוויה כ-3 מיליון שח היא הצלחה נוספת של משטרת מחוז צפון באיתור מקורות כלי הנשק הבלתי חוקיים במגזר הערבי, תוך חיסול נתבי הברחה והסחר בהם.

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו